Kom naar de aftrap van de actie

Kom je ook?

Kom je ook naar mijn bijeenkomst op 10 november 2016?

Ik vertel dan hoe het gaat met de versterking van mijn huis. Die gaat Save voor mij doen. Ik wil hen graag aan jullie voorstellen.

Stieneke van der Graaf komt ons weer een hart onder de riem steken. Stieneke is fractievoorzitter van de Christen Unie in de Provinciale Staten en zeer begaan met de gedupeerden van de gaswinning en gaat waarschijnlijk voor ons naar Den Haag.

En kennen jullie het nieuwe versterkingsplan van de Nationaal Coördinator al? Luister naar dit interview met Alders. Er moeten 22.000 huizen geïnspecteerd en versterkt worden. En het kan wel vijf jaar duren voor je aan de beurt bent, alleen al voor inspectie. Ik wil eerder Baas Over Eigen Huis zijn. Jullie ook?
In het nieuwe plan (pag. 52) van Alders wordt gesproken over ruimte voor eigen initiatief. Daar ga ik met Save achteraan!

Meer weten? Meld je aan voor de bijeenkomst op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bijeenkomst is op 10 november in ASWA aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam. Inloop met koffie vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Afsluiting met borreltje 21.30 uur.

Steun mij

Vind jij ook dat Groningers Baas over eigen Huis moeten zijn? Steun mij en teken de petitie voor Baas over eigen Huis.

Teken de petitie

baas logo pijl